Vind zelf uw antwoord:

Voorwaarden herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is er om consumenten te beschermen voor miskopen. Er moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan om aanspraak te kunnen maken op het herroepingsrecht.

  • U heeft 14 dagen de tijd om te herroepen. Daarna dient het product binnen 14 dagen aan ons te worden geretourneerd. Meld deze voor een goede afhandeling aan via het retourformulier. Ook kunt u gebruikmaken van het modelformulier, waarnaar wordt verwezen in de orderbevestiging.
  • Het product dient privé te zijn aangeschaft. Indien de factuur op een zakelijke naam staat en er dus geen sprake is van een consumentenkoop, vervalt het herroepingsrecht.
  • Het product mag niet uitgebreid gebruikt zijn, enkel kort getest om te zien of dit u bevalt.
  • Er mag geen zichtbare schade of duidelijke tekenen van gebruik op het product te vinden zijn.
  • Het product met alle onderdelen en accessoires die erbij horen, inclusief originele verpakking, dient in dezelfde staat te worden geretourneerd zoals dit naar u was verstuurd.

Wij bieden de mogelijkheid om de retourzending kosteloos te versturen via PostNL. Na uw aanmelding ontvangt u hiervoor een verzendlabel. Mocht u ervoor kiezen om de retourzending met een andere pakketdienst te versturen dan zijn de kosten en het risico voor uw rekening.

Wees u ervan bewust dat het herroepingsrecht niet van toepassing is voor zakelijke klanten. Tevens is het herroepingsrecht niet van toepassing bij aankopen welke worden gedaan in onze winkel.


Andere klanten wilden ook weten:

Hoe stuur ik een product retour?

Wat houdt herroepingsrecht in?

Alle vragen over herroepingsrecht..


 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk